Lezing WZC Haerlebout Middelkerke

De Belgische kust is als beginnend spreker voor mij een warme leerwerkplaats geworden de voorbije maanden. Het is allesbehalve vanzelfsprekend om mensen één of twee uur lang te boeien over een best intens en zwaar topic.

Na een lezing vraag ik steevast feedback aan de instelling waar ik te gast was. Zo tracht ik de inhoud te laten evolueren door deze te gaan aanpassen aan de noden van de zorgverleners, maar zie ik dit ook als een kans voor mezelf om te groeien als spreker.

Onderstaand, enkele fijne woorden van feedback. Dergelijke berichten geven me steeds een duw vooruit om te blijven doen wat ik nu zo graag doe: ‘Mensen inspireren en zaadjes planten’.

🖊️ ‘Dankjewel voor deze mooie lezing. Het was warm en deugddoend. Net wat ik nodig had.’

🖊️ ‘Sommige dingen voelden aan als ‘een stamp onder ons gat’ maar ook dat hebben we eens nodig.’

🖊️ ‘Dankjewel voor de interessante lezing waarin ik zoveel zaken herkende!’

#omdatweallemaaldoodgaan #owlpress #praktijkamuri #centrumwelzijn #palliatievezorg #levenseindezorg #rouwenverlies #rouwverwerking #rouwbegeleiding #zaadjesplanten #inspireren #hartvoorzorg #hartvoorouderen #wzchaerlebout #wzctponton