Brief aan de auteur door Wim Backx
Wim Backx omschrijft zichzelf als ‘een normale lezer’ die via het opzoeken en doorlezen van nieuwe boeken tracht zijn horizon te verruimen en nieuwe inzichten wil verwerven. Via zijn blog probeert hij mensen aan te steken met het leesvirus. Net als ik wil hij onze medemens aanzetten tot bewustwording in dit korte en vaak moeilijke leven. Het was voor mij al snel duidelijk dat Wim veel meer is dan zomaar een ‘normale lezer’.
 
Wim’s echtgenote is werkzaam in de zorg. Het feit dat ik ijver voor een beter zorg voor onze patiënten en de focus leg op zorg voor onze zorgenden, waren voor hem een extra motivatie om ‘Omdat we allemaal doodgaan’ te gaan lezen.
 
Yves De Wolf zorgde met zijn podcast van Sensityves vorig weekend voor een fantastisch mooi en onvergetelijk verjaardagsgeschenk. Wim Backx, dankjewel voor deze ‘brief aan de auteur’. Voor mij een warm en dankbaar kerstcadeau. 🙏