Podcast met Yves De Wolf
Gisteren werd ik 41 lentes. In plaats van mezelf te trakteren op een lekker etentje of een bezoek aan een deugddoende wellness, trok ik na een lange wandeling met mijn hond richting Antwerpen. Ik werd er uitgenodigd door Yves De Wolf voor het opnemen van een podcast en eerlijk, ik had me geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen.
 
In zijn podcasts voert Yves gevoelige en openhartige gesprekken met mooie mensen. Er wordt gepraat over ambities, het maken van levenskeuzes, leven vanuit het hart en niet vanuit het hoofd en gisteren ook over de plaats van ‘zorg’ in onze maatschappij en ‘Omdat we allemaal doodgaan’. Heel wat namen gingen mij vooraf, waaronder Leen Dendievel, Charlotte De Groof, Anja Feliers, Frank Hoelen, Laurent Bailleul (Guga Baùl),..
 
Yves is een bron van positieve energie, bezit innerlijke rust en dat draagt hij over op iedereen die hij ontmoet. Deze man is na zijn eigen persoonlijke zoektocht 100% zichzelf en staat volledig in zijn eigen kracht. Zijn openheid is wat hem zo toegankelijk maakt. Yves was jarenlang actief in de radiowereld. Je kon hem horen op Radio Donna, Nostalgie en tot op heden nog op JOE.
 
Tien jaar geleden overwon hij een zware burn-out en vond hij zijn kracht terug door een ander pad te gaan bewandelen. In 2015 richtte hij zijn praktijk Sensityves op om zo mensen te gaan inspireren vanuit zijn eigen levenservaring. Hij gelooft net als ik in de kracht en energie van het individu en wil anderen helpen zodat mensen gelukkiger, sterker en met minder stress in het leven staan. Mensen helpen om zichzelf (terug) te vinden en in hun eigen kracht te gaan staan, daar zijn wij beiden sterke gelovers van.
 
De podcast komt online in de eerste maand van het nieuwe jaar. Wil je ondertussen meer lezen over Yves en zijn praktijk of al eens de vorige podcasts beluisteren? Dat kan via https://sensityves.be
 
Dankjewel Yves voor een o zo fijne en inspirerende namiddag.🙏