Omdat we allemaal doodgaan @ Studio Rodeberg maart 2024
Mijn agenda voor het nieuwe jaar begint zich aardig te vullen met tal van lezingen en bijscholingen. De zaadjes die ik het voorbije jaar heb geplant zijn aan het groeien.  Zo ontzettend dankbaar dat mensen de weg blijven vinden naar ‘Omdat we allemaal doodgaan’ en openlijk willen gaan praten over ziekte, doodgaan en rouw.
 
In maart 2024 ben ik uitgenodigd als gast bij Studio Rodeberg waarvoor een oprechte dankjewel aan gastheer Jan De Proost en gastvrouw Veerle Verbeke.
 
Veerle Verbeke groeide op in de buurt van Dendermonde. Ze was 20 jaar zaakvoerder van de tweedehands designmodewinkels Brocolie in Aalst en Brocenbouche in Gent. In 2016 besloot ze voltijds kunstenaar te worden. Ze volgde de academie schilderkunst in Geraardsbergen en Oostende om vervolgens volledig autodidact te worden. Sinds 2020 woont ze in Gent in Studio Rodeberg. Ze is gespecialiseerd in schilderkunst maar maakt ook tekeningen, digitale kunst en installaties. Verder maakt ze projecten met polaroidfoto’s.
Veerle is gehuwd met Jan De Proost(kunstfotograaf). Samen organiseren ze op Studio Rodeberg vlakbij een salon waar ze kunstenaars en kunstliefhebbers samen brengen.
 
Mijn passie voor levenseindezorg samenbrengen met hun liefde voor kunst… Het beloofd een bijzondere avond te worden.