ONTROERD magazine
Laat en moe thuiskomen na een lange dag en dan dit prachtige ONTROERD magazine in je bus vinden. 
 
Het magazine is een creatie van Sereni, een organisatie die ervaren uitvaartondernemers verenigt. Hun missie? Ervoor zorgen dat elke uitvaart maatwerk is door de nabestaanden stap per stap te gaan begeleiden doorheen dit proces van afscheid nemen. Zij geven de eerste zorg aan de overledene, gaan samen op weg met de nabestaanden en hebben ook aandacht voor de nazorgfase, een periode die maar al te vaak over het hoofd wordt gezien.
 
Een bijzondere dankjewel aan Barbara Drieghe van Sereni – Uw uitvaartplanner. Een fantastische, gepassioneerde dame die vorig jaar op een zonnige dag, tijdens ‘De dood leeft’ op mijn pad kwam en mij ondersteunt in het verspreiden van de boodschap van mijn boek ‘Omdat we allemaal doodgaan’.
 
Dankjewel aan journaliste Sofie Peeters voor een zeer fijn interview en het mooie schrijven. Ontzettend dankbaar.